Yleistä hoitoon saapumisessa


Ensimmäinen kerta

Kun olet tehnyt päätöksen saapua hoitoon voit varata ajan kohdasta ajanvaraus. Jos haluat lisätietoa voit laittaa viestiä lomakkeella, puhelimitse +358 44 265 4154 tai WhatsApp +358 44 265 4154. Otan vastaan kotona omassa hoitohuoneessa. Asunnossa on eläinpölyä. Jos olet allerginen koirille tai kissoille on hyvä ottaa allergialääke ennen saappumista. Jos olet kovin allerginen on hypnoosihoito on mahdollista tehdä myös etänä WhatsAppilla.
Energiahoitoa teen ainoastaan paikan päällä.

Hoitojen hinnat

 

Hypnoterapiahoito

90min / 110€  Ensimmäinen hoito, joka sisältää asiakkaan haastattelun. 
60min / 73€   Jatkohoidot 

Energiahoito

60min / 55€   hoito

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Lahjakortti 

Voit ostaa lahjakortin joko energiahoitoon tai hypnoterapiahoitoon. Laita viestiä meilillä mari.pelander@gmail.com lähetän lahjakortin ja sovimme maksusta. (Maksu on mahdollista suorittaa tilisiirtona pankkiin, luottokortilla lähettämälläni linkillä tai MobilePay maksuna).


Hypnoterapiahoidot, jos asiakas ei ole koskaan aiemmin käynty hypnoterapiahoidossa, suoritellaan käyntejä 3 kertaa. Hypnoterapiahoidossa ensimmäisellä kerralla käymme läpi asiakkaan tilanteen ja teemme ensimmäisen hypnoosin. Kahdella seuraavalla kerralla teemme hypnoosin tukemaan ensimmäistä käyntiä. 

Energiahoito, joka voidaan ottaa kertaluontoisena hoitona. 

Kuinka monta kertaa ja kauan kestää

Hypnoterapiahoitoihin kannattaa varata kolme käyntiä. Varaa ensimmäiselle kerralle 90 minuuttia. Kartoitamme elämäntilannettasi, perhesuhteitasi, taustaasi sekä syitä, miksi olet tullut hypnoterapiaan ja mitä odotuksia sinulla on.  Näiden pohjalta teemme hoitosuunnitelman. Ensimmäisellä kerralla tehdään myös rentouttava hypnoosi. Näin opit, kuinka hypnoosiin mennään ja miltä hypnoosi tuntuu. Seuraavilla kerroilla annan suggestioita tekemämme hoitosuunnitelmaan mukaan. Suggestiot ovat aina positiivisia, koska niin saadaan paras lopputulos. Normaalisti suosittelen 3-5 käyntikertaa tavoitteistasi riippuen. Tästä voimme keskustella ensimmäisellä kerralla tarkemmin. Jatkossa hoito kestää 60 min.  

Energiahoidon voi ottaa erillisenä hoitona.

Hoito paikallisesti työhuoneella Nurmijärvellä tai etänä 

Paikallinen hoitohuone. Otan vastaan työhuoneellani Nurmijärvellä. Valkojantie 42. Kuten jo aiemmin huomautin, tilassa on eläinpölyä (koira, kissa). Jos olet kovin allerginen tämä kannattaa huomioida. 

On myös mahdolista tehdä hypnoosi-istunto verkon yli WhatsAppilla. Jos haluat ajat etänä, kirjoita varausta tehdessäsi lisätietokenttään, että varaat ajat Zoom aikana. Teknisesti se tapahtuu siten, että lähetän sinulle linkin, jonka kautta voit kirjautua etäyhteyteen. Huomioithan, että olet koko hoidon ajan rauhallisessa paikassa, ettei kukaan tule tilaan tai häiritse sinua. Elämän äänet kuten auton ääni, kotieläinten äänet tai muut ulkoapäin tuleva äänet eivät yleisestiottaen häiritse hypnoosia, kuitenkin toisen ihmisen huomioiminen tai kontaktin ottaminen häiritsee hypnoositilaa. Myös puhelimen soitot ja muut mahdolliset yhteydenotot eri kanavissa häiritsee istuntoa. Kun löydät itsellesi rauhallisen, häiriöttömän tilan, voit rentoutua ja saat parhaan mahdollisen avun istunnossa. 

Mitä tarvitset mukaan hoitoon tullessasi 

Varaa itsellesi aikaa siten, ettei heti terapian jälkeen ole tiukkaa aikataulua ja kiirettä. Näin saat hoidosta mahdollisimman hyvän ja mieluisan vaikutuksen. Muistathan juoda vettä, hypnoosin jälkeen voi aineenvaihdunta lähteä liikkeelle ja vesi tekee tällöin hyvää elimistölle. Tule hoitoon mukavissa vaatteissa, jotka eivät kiristä tai purista. Hypnoosissa ollaan paikallaan jonkin aikaa ja kovin tiukat vaatteet voivat tuntua epämiellyttäviltä. Jos pidät ajatuksesta, että varpaat pysyvät lämpimänä, suosittelen ottamaan mukaan villasukat. Minulta saat peiton päällesi, että voit rentoutua ja nauttia olostasi. ​Mikään näistä ei ole pakollista, mutta auttaa sinua nauttimaan hetkestä. 

Ajan peruuttaminen

Voit perua varauksen ilmaiseksi 12h ennen varattua aikaa. Jos peruutus tehdään samana päivänä, veloitetaan asiakkaalta hoidon hinta. Mikäli sairastut, voidaan maksu peruuttaa lääkärintodistusta vastaan (alle 12h aikana). 

 

HUOM! 

Jos sinulla on diagnosoitu saurauksia tai kiinteä hoitosuhde ja olet lääkärin hoidossa. Mitään lääkitystä ei saa lopettaa ilman lääkärin lupaa. Lääkitysten lopettamisesta tulee aina keskustella hoitavan lääkärin kanssa.