top of page

Yleistä

 

Ensimmäinen kerta

Kun olet tehnyt päätöksen saapua hoitoon voit varata ajan soittamalla, laittamalla viestiä tästä tai meilillä. Jos haluat lisätietoa voit laittaa viestiä lomakkeella, puhelimitse +358 45 141 3439 tai WhatsApp +358 45 141 3439. Otan vastaan Nurmijärvellä kodin yhteydessä olevassa hoitohuoneessa. Asunnossa on eläinpölyä. Jos olet allerginen koirille tai kissoille on hyvä ottaa allergialääke ennen saappumista. Jos olet kovin allerginen on hypnoosihoito on mahdollista tehdä myös etänä WhatsAppilla.Energiahoitoa teen ainoastaan paikan päällä.

Kuinka monta kertaa ja kauan kestää

Hypnoterapiahoitoihin kannattaa varata kolme käyntiä.

 

Varaa ensimmäiselle kerralle 90 minuuttia. Kartoitamme elämäntilannettasi, perhesuhteitasi, taustaasi sekä syitä, miksi olet tullut hypnoterapiaan ja mitä odotuksia sinulla on.  Näiden pohjalta teemme hoitosuunnitelman. Ensimmäisellä kerralla tehdään myös rentouttava hypnoosi. Näin opit, kuinka hypnoosiin mennään ja miltä hypnoosi tuntuu. Seuraavilla kerroilla annan suggestioita tekemämme hoitosuunnitelmaan mukaan. Suggestiot ovat aina positiivisia, koska niin saadaan paras lopputulos. Normaalisti suosittelen 3-5 käyntikertaa tavoitteistasi riippuen. Tästä voimme keskustella ensimmäisellä kerralla tarkemmin. Jatkossa hoito kestää 60 min.  

 

Energiahoidon voi ottaa erillisenä hoitona.

Hoito etänä, hoitohuneella Nurmijärvellä tai kotikäynti


Otan vastaan kotitoimiston hoitohuoneella Nurmijärvellä, Valkojantie 42. Tilassa on eläinpölyä (koira, kissa). Jos olet kovin allerginen tämä kannattaa huomioida. Valitettavasti paikan päällä ei ole paikkaa, missä saattaja pystyisi odottamaan hoidon aikana. Nurmijärven kirkonkylällä on kahviloita, jossa voi käydä syömässä tai kahvilla hoidon aikana. Kirkonkylälle on matkaa 5 km. 

Istunto voidaan tehdä myös etänä, yhteisesti sovitulla tavoin (esim. Skype tai WhatsApp). Jos haluat ajat etänä, kirjoita varausta tehdessäsi lisätietokenttään, että haluat istunnon etänä. Teknisesti se tapahtuu siten, että lähetän sinulle linkin, jonka kautta voit kirjautua etäyhteyteen tai soitan WhatsApp puhelun. Huomioithan, että olet koko hoidon ajan rauhallisessa paikassa, ettei kukaan tule tilaan tai häiritse sinua. Elämän äänet kuten auton ääni, kotieläinten äänet tai muut ulkoapäin tuleva äänet eivät yleisestiottaen häiritse hypnoosia, kuitenkin toisen ihmisen huomioiminen tai kontaktin ottaminen häiritsee hypnoositilaa. Myös puhelimen soitot ja muut mahdolliset yhteydenotot eri kanavissa häiritsee istuntoa. Kun löydät itsellesi rauhallisen, häiriöttömän tilan, voit rentoutua ja saat parhaan mahdollisen avun istunnossa. 

Maksu suoritetaan joko etukäteen tai istunnon yhteydessä Mobilepaylla tai lähetän luottokortti linkin, joka voidaan

maksaa istunnon yhteydessä. 

Myös kotikäynti tai asiakkaan toivoma muu paikka onnituu. Tulen paikalle ja teemme session asiakkaan kotona tai muussa rauhallisessa sovitussa paikassa. Veloitan matkakorvaukset erikseen minimimaksu on 10eur.

Miten valmistaudut

Varaa itsellesi aikaa siten, ettei heti terapian jälkeen ole tiukkaa aikataulua ja kiirettä. Näin saat hoidosta mahdollisimman hyvän ja mieluisan vaikutuksen. Muistathan juoda vettä, istuntojen jälkeen voi aineenvaihdunta lähteä liikkeelle ja vesi tekee tällöin hyvää elimistölle. Tule hoitoon mukavissa vaatteissa, jotka eivät kiristä tai purista. Hypnoosissa ollaan paikallaan jonkin aikaa ja kovin tiukat vaatteet voivat tuntua epämiellyttäviltä. Jos pidät ajatuksesta, että varpaat pysyvät lämpimänä, suosittelen ottamaan mukaan villasukat. Minulta saat peiton päällesi, että voit rentoutua ja nauttia olostasi. ​Mikään näistä ei ole pakollista, mutta auttaa sinua nauttimaan hetkestä. 

​Peruutus

Voit perua ajan ilmaiseksi 12h ennen hoitoaikaa. Peruutuksen voi tehdä sähköpostilla, soittamalla tai laittamalla WhatsApp viestin. HUOM! Jos peruutus tehdään alle 12 tunnin, veloitetaan varatun hoidon hinnan.

 

HUOM! 

Jos sinulla on diagnosoitu saurauksia tai kiinteä hoitosuhde ja olet lääkärin hoidossa. Mitään lääkitystä ei saa lopettaa ilman lääkärin lupaa. Lääkitysten lopettamisesta tulee aina keskustella hoitavan lääkärin kanssa. 

Hoitopaikka paikallisesti tai etänä
Ensimmäinen kerta
Kuinka monta kertaa ja kauan kestää
Miten valmistaudut hoitoon
Peruutus
bottom of page