top of page

TERVETULOA

Löytämään ja avaamaan uusia polkuja omiin voimavaroihisi. 
Mari2022.jpg

Olen Mari Pelander, ICH kliininen hypnoterapeutti. Hypnoterapiahoidolla voidaan saada apua erilaisiin addiktioihin, kuten peliriippuvuus, syömisongelmat, tupakanpoltto jne. itsetunnon kohottamiseen, alemmuudentunteeseen, syyllisyyksiin, tuloksien parantamiseen, esiintymisjännitykseen, fobioihin, unettomuuteen, anteeksiantoon, pelkotiloihin ja paljon muuta. Jos sinua askarruttaa jokin asia ja ajattelet, että hypnoterapialla voisi saada apua ongelmaasi, soita. Keskustelemme puhelimessa tilanteestasi sitten tarkemmin.

Ajanvaraus

Soittamalla +358 45 141 3439

WhatsAppilla +358 45 141 3439

tai meilillä klikkaamalla tästä!

Lämpimästi tervetuloa!

Vastaanotto etänä tai Nurmijärvellä paikan päällä

 

Työhuoneeni sijaitsee Nurmijärvellä. Osa asiakkaistani tulee paikanpäälle, mutta istunto on mahdollista tehdä myös verkon kautta etänä, paikasta riippumatta. Lähetän asiakkaalle Skype-linkin, jonka kautta asiakas pääsee mukaan istuntoon. Jos ei ole mahdollista käyttää Skypeä, voimme käyttää myös esimerkiksi WhatsAppia. Etätyöskentely vaatii sinulta vain rauhallisen tilan, missä et tule häirityksi sekä vakaan verkkoyhteyden. Teen myös kotikäyntejä Uudellamaalla, veloitan hypnoterapian hinnan sekä kilometrikorvauksen (minimiveloitus 10€)

 

Maksu käteisellä, MobiliPaylla, Pivotilla tai luottokortilla. Luottokortilla on mahdollista maksaa myös etänä, jolloin lähetän maksulinkin tekstiviestillä tai WhatsAppilla. Linkkiä painamalla voit maksaa palvelun luottokortilla, jolloin maksu tulee näkyviin heti maksettuasi sen.

Yhteydenotto WhatsAppilla +358 45 141 3439 tai soittamalla, voit myös laittaa viestiä tämän sivuston kautta klikkaamalla tästä.

bottom of page