top of page

Asiakaskokemuksia

arvostelu.PNG

Mielipiteesi on minulle tärkeä. Olen kiitollinen jos haluat antaa palautetta palvelustani. Voit antaa äänesi Googlen profiiliini klikkaamalla tästä 

          Hain apua Marilta sairastumisen pelkooni. Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen pintaan nousi muitakin pelkoja ja asioita mitkä olivat olleet piilossa tietoiseltamieleltä. Niitä työstwttiin ja työstäminen jatkui tapaamisen jälkeenkin. Tapasimme 3 kertaa ja jokaisen tapaamisen jälkeen olo oli aivan mahtava.

- nainen 55 5/2022 -

          Mari on auttanut minua löytämään oman sisäisen voimani. Vaikeissa tilanteissa - kun haluasin luovuttaa, ehkäpä jopa vanhan tottumuksen mukaan vähän surkutella itseäni - silloin pystyn kääntämään suuntaani ja rauhoitun. Löydän sen sisäisen äänen, joka sanoo, että minä osaan, minä voin. Minä saan sanoa EI. Lapsena opitut rajoitukset voi poistaa aikuisena ja voi myös oppia hyväksymään, rakastamaan itseään.

- Katrintytät 5/2020 -

          Hain apua painonhallintaan liittyen. Täytyy tunnustaa, että olin vähän skeptinen. Pari päivää ensimmäisen käynnin jälkeen makeanhimo katosi. Nyt olen ollut kolme viikkoa täysin ilman makeita herkkuja. Parasta tässä on se, että ei tee edes mieli ja se on aika hyvin ihmiseltä, joka jokaisella kauppareissulla kurvasi karkkihyllylle. Nyt vasta huomaan, millaisessa sokeri- ja herkkukoukussa olen ollut. Olen myös korjannut muutoinkin ruokailutottumuksiani. Enää ei mennä pelkällä kahvilla iltapäivään, vaan syön kunnon aamupalan. Kun olen aikaisemmin kokeillut erilaisia dieettejä, on se ollut melkoista itsensä kiusaamista. Kaikkea hyvää on tehnyt mieli ja fiilis on ollut kurja. Nyt on aivan päinvastoin. Olo on jo kolmen viikon jälkeen aivan erilainen, joten suosittelen lämpimästi Maria.

 

- Tiina 6/2021 -

1080x1080_4851331_1920.jpg

          Marin hoidossa oli turvallinen olo ja helppo rentoutua. Löysin keinoja työstressin hallintaan, joiden käyttökelpoisuuden huomasin heti seuraavana työpäivänä. Ympäristön äänet vaikeuttavat ajoittain nukkumistani. Tähän liittyvien mielikuvien käyttöä harjoittelen vielä.

Lämmin kiitos hoidostasi!

 

- Ulla 45v. 3/2020 -

          Elämä oli aikamoisessa umpisolmussa ja synkät asiat menneisyydestä kalvoivat jatkuvasti taustalla enemmän ja vähemmän tietoisessa mielessä. Marin ohjauksessa voin turvallisesti antautua löytämään niitä lukittuja ovia ja antaa niiden avautua juuri sillä hetkellä sopivassa määrin, vailla pakkoja ja häpeää. Arvostan korkealle Marin lempeää ja ammattimaista otetta, hänen haluaan ja taitoaan löytää juuri se ohjausmuoto, joka auttaa tarpeissani parhaiten. Hypnoosista on löytynyt keino hoitaa murjottaa sisintä ja saada arvokkaita ahaa-elämyksiä, jotka kantavat terveempään itseni rakastamiseen.

 

- nainen 51 6/2020 -

bottom of page