top of page

Asiakaspalautteita

arvostelu.PNG

Mielipiteesi on minulle tärkeä. Olen kiitollinen jos haluat antaa palautetta palvelustani. Voit antaa äänesi Googlen profiiliini klikkaamalla tästä 

          Tutustuin hypnoterapiaan, kun etsin apua kynsienpureskeluongelmaani. Jo ensimmäisen kerran jälkeen sain pureskelun loppumaan ja päätimme jatkaa hypnoterapiaa elämäni menneiden traumojen käsittelyn kanssa. Pääsin käsittelemään menneisyyttäni lempeästi, itseäni arvostaen.

Hypnoterapia ei tuomitse, vaan kuuntelee ja ohjaa. Myöhemmässä vaiheessa myös nykyhetken haastavat työtilanteet tulivat vastaan, joiden kanssa painin pitkään pohtien, olenko sen arvoinen, että minua voi kohdella miten sattuu. Löysin hypnoterapiasta niin valtavan voiman ja rauhan, että saatoin tehdä suuren päätöksen elämässäni. Irtisanouduin pitkästä epätyydyttävästä työsuhteesta ja sain uskalluksen alkaa katsoa kohti uutta tulevaisuutta.

Hypnoterapia on äärimmäisen miellyttävä terapiamuoto, olet unessa kuitenkin niin hereillä. Kehossasi on lämmin ja raskas olotila, mutta tiedostat koko ajan mitä tapahtuu. Käynnit ovat jopa rentouttavia, vaikka usein käsitellään rankkojakin asioita, koet olevasi ongelmiesi yläpuolella ja tarkastelet niitä ikään kuin muistoina, jotka olet jo selättänyt. Löydät itse vastaukset kysymyksiisi.

Suosittelen hypnoterapiaa ihan kaikille, joko vain pienten asioiden tunnistamiseen tai korjaamiseen tai jopa koko elämänmittaiseen syväanalyysiin. Minun kohdallani useat traumat olivat vallanneet mieleni, jolloin koin olevani sekä heikko että syyllinen kaikkeen. Hypnon kautta opin arvostamaan itseäni, muistamaan mitä olivatkaan ne elämäni vahvuudet, jotka olin jo unohtanut. Olo on jokaisen istunnon jälkeen niin levollinen ja vahva!"

 

- nainen 50  6/2023 -

          Hain apua Marilta sairastumisen pelkooni. Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen pintaan nousi muitakin pelkoja ja asioita mitkä olivat olleet piilossa tietoiseltamieleltä. Niitä työstettiin ja työstäminen jatkui tapaamisen jälkeenkin. Tapasimme 3 kertaa ja jokaisen tapaamisen jälkeen olo oli aivan mahtava.

- nainen 55 5/2022 -

          Mari on auttanut minua löytämään oman sisäisen voimani. Vaikeissa tilanteissa - kun haluasin luovuttaa, ehkäpä jopa vanhan tottumuksen mukaan vähän surkutella itseäni - silloin pystyn kääntämään suuntaani ja rauhoitun. Löydän sen sisäisen äänen, joka sanoo, että minä osaan, minä voin. Minä saan sanoa EI. Lapsena opitut rajoitukset voi poistaa aikuisena ja voi myös oppia hyväksymään, rakastamaan itseään.

- Katrintytät 5/2020 -

          Hain apua painonhallintaan liittyen. Täytyy tunnustaa, että olin vähän skeptinen. Pari päivää ensimmäisen käynnin jälkeen makeanhimo katosi. Nyt olen ollut kolme viikkoa täysin ilman makeita herkkuja. Parasta tässä on se, että ei tee edes mieli ja se on aika hyvin ihmiseltä, joka jokaisella kauppareissulla kurvasi karkkihyllylle. Nyt vasta huomaan, millaisessa sokeri- ja herkkukoukussa olen ollut. Olen myös korjannut muutoinkin ruokailutottumuksiani. Enää ei mennä pelkällä kahvilla iltapäivään, vaan syön kunnon aamupalan. Kun olen aikaisemmin kokeillut erilaisia dieettejä, on se ollut melkoista itsensä kiusaamista. Kaikkea hyvää on tehnyt mieli ja fiilis on ollut kurja. Nyt on aivan päinvastoin. Olo on jo kolmen viikon jälkeen aivan erilainen, joten suosittelen lämpimästi Maria.

 

- Tiina 6/2021 -

400x533_2-Bengtsjar-paiva_49.jpg

          Marin hoidossa oli turvallinen olo ja helppo rentoutua. Löysin keinoja työstressin hallintaan, joiden käyttökelpoisuuden huomasin heti seuraavana työpäivänä. Ympäristön äänet vaikeuttavat ajoittain nukkumistani. Tähän liittyvien mielikuvien käyttöä harjoittelen vielä.

Lämmin kiitos hoidostasi!

 

- Ulla 45v. 3/2020 -

          Elämä oli aikamoisessa umpisolmussa ja synkät asiat menneisyydestä kalvoivat jatkuvasti taustalla enemmän ja vähemmän tietoisessa mielessä. Marin ohjauksessa voin turvallisesti antautua löytämään niitä lukittuja ovia ja antaa niiden avautua juuri sillä hetkellä sopivassa määrin, vailla pakkoja ja häpeää. Arvostan korkealle Marin lempeää ja ammattimaista otetta, hänen haluaan ja taitoaan löytää juuri se ohjausmuoto, joka auttaa tarpeissani parhaiten. Hypnoosista on löytynyt keino hoitaa murjottaa sisintä ja saada arvokkaita ahaa-elämyksiä, jotka kantavat terveempään itseni rakastamiseen.

 

- nainen 51 6/2020 -

bottom of page