top of page

Kuka olen

Mari Pelander
Kliininen hypnoterapeutti ICH 2021
EFT 2020
Reikihoitaja 1990
Mari_350x350.jpg

Olen Mari Pelander, valmistuin 2021 ICH clinical hypnosis training -koulutuksesta kliiniseksi hypnoterapeutiksi, siitä lähtien olen ollut Suomen hypnoosiliiton jäsen. Maailma on tietoa täynnä ja olenkin kovin innokas kouluttamaan itseäni eteenpäin. 2022 kävin Kvanttihypnoosi koulutuksen ja otin sen mukaan tarjontaani, todella ihana hoitomuoto. Teen osana hoitoja energiahoitaja, jota olen tehnyt jo vuosia, parikymppisestä alkaen. Näin aikuisena on hienoa, kun voi jakaa opiskelua ja käyttää elämän kokemuksia peilinään uuden oppimiselle. Olen ikäni ollut kiinnostunut henkisestä ihmisen psykologisesta puolesta, hyvinvoinnista ja omien voimavarojen käytöstä arjessa. Kuinka löytää itselleen voimia tässä kiireisessä ja tehokkuutta ihannoivassa maailmassa. Suurella osalla meistä on kokemus arjen rankoista vaatimuksista ja liian usein joudumme olemaan tehokkaita ja tuloksellisia. Harvoin jää aikaa itselleen, tylsistymiseen ja sen kautta omien voimien löytämiseen. Liian usein unohtuu miten tärkeää on pitää itseään hyvänä ja kuunnella sisäistä omaa ääntä. Hypnoosi työvälineenä on upea työkalu kaikille. 

Miksi sitten myös energiahoito? Olen ollut aina kiinnostunut ihmisestä ja siitä, miten ja miksi me toimimme kuten toimimme. Vuosien saatossa olen hakeutunut erilaisille kursseille ja tutustunut erilaisiin hoitomuotoihin. Minusta on hienoa, kun asiakas saa itse valita hoitonsa, joista hän kokee saavansa voimavaroja arkeen. Suoritin REIKI-peruskoulutuksen vuonna 1990, jonka jälkeen olen antanut hoitoja epäsäännöllisen säännöllisesti. REIKI-hoidon aikana hoitaja pitää käsiään kiinni asiakkaassa. Vuosien saatossa oma tapani on jo hieman muuttunut, mutta perusasiat ovat kuitenkin samat. Tulee mieleen tilanne energiahoidosta vuosien takaa. Silloinen mieheni valitteli selkäkipua, joka oli kestänyt jo muutamia päiviä eikä tuntunut helpottavan. Ehdotin, että voisin antaa energiahoitoa. Hän tuumasi; "no joo, ei siitä kyllä mitään apua ole, mut anna sit".  Hän nukahti hoitoon ja aamulla lähti töihin. Illalla kysäisin, miltä selkä oli tuntunut päivällä. Hän vähän yllättyi ja sanoi; "En muistanutkaan, ei oo ollut kipee tänään". Myöhemmin, jos selkä kipeytyi, hän pyysi hoitoa, jonka nimeksi jäi "radioaktiivinen". 

​Energiahoito auttaa yleensä asiakasta muun muassa rentoutumaan, kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä helpottaa kipuja ja stressiä. Muistathan kuitenkin että, energiahoito ei korvaa lääkärin diagnoosia ja hoitoa. Jos olet tuntenut epämääräistä kipua tai muuta hoitoa vaativaa tunnetta kehossa, käy hoitavalla lääkärillä ennen energiahoitoon saapumista. Hoitosuhdetta eikä lääkitystä saa lopettaa ilman lääkärin lupaa. 

Sydämellisesti tervetuloa! 
​Terveisin Mari

bottom of page