top of page

EFT on hoitomuoto, jonka voin ottaa mukaan omana istuntona tai hypnoosin kanssa. Tämä on erinomainen tekniikka itsehoitoon. Voimme tehdä tätä tehdä tämän terapiana ja siinä samalla opti käyttämään tekniikkaa myös itsehoitona. 

EFT

 

Mitä on EFT

EFT (Emotional Freedom Techniques) on tunteiden vapautus tekniikka. Tekniikka tunnetaan myös nimellä "Tapping". EFT on erinomainen tekniikka itsehoidossa. Se on yksinkertainen ja tehokas tunteiden- ja stressin hallintaan ja purkamiseen. EFT:ssä stimuloidaan naputtelemalla kehon meridiaanipisteitä, samalla vieden puheen avulla viestiä aivoille, mitä haluamme työstää. 

Kun kohtaamme elämässä pelottavan tai ahdistavan stressaavan tilanteen. Aktivoituu aivojemme mantelitumakkeessa pelkokeskus. Kun stimuloimme meridiaaneissa olevia akupunktiopisteitä, on sen todettu vaupauttavan aivojen pelkokeskuksessa akvitoinutta  "hätätilareagointia" ja tätä kautta vapautamme stressiä. Toisin sanoen EFT:n akupisteiden naputtelulla  saamme mantelitumakkeen stressireaktion rauhoittumaan tehokkaasti heti ja näin purettua stressiä tehokkaasti. 

Jotta EFT:stä saadaan paras mahdollinen apu. Tulee hoidon aikana henkilön mielen olla läsnä omille tuntemuksille ja ajatuksille 100%. Tappingissa ei pyritä pääsemään eroon ongelmallisista tai ahdistavista tunteista, vaan ne kohdataan kehon kautta hyväksyvästi. Naputellessasi pisteitä, olemalla läsnä tässä hetkessä, kuuntelemalla kehosi tuntemuksia ja ajatuksia, alkaa kehoosi sitoutunut jännitystila, stressi tai ahdistus purkaantua. Alat tuntemaan kehossasi uudenlaiisia tuntemuksia esimerkiksi rentoutta, raukeutta, turvallisuutta ja/tai hyvää oloa tässä hetkessä.

Mitä EFT:llä voidaan hoitaa

EFT on tehokas

 • tunteiden hallinnassa ja niiden tasapainoittamisessa

 • stressi

 • unettomuus

 • itsellemme asettamissa haitallisissa uskomuksissa

 • kivun hoidossa ja sen kokemisessa

 • pelkotiloissa ja fobioissa

 • ahdistuksessa

 • ihmissude- ja parisuhde ongelmissa

 • erilaisissa addiktioissa (makean himo, ruoka, alkoholi, lääkkeet, seksuaalisuus jne.)

 • suorituskammossa

 • esiintymisjännityksessä

 
Miten EFT tehdään?

Asiakas istuu rentoutuneena tuolissa. Keskustelemme ensin tilanteesta. Käymme läpi EFT naputtelupisteet ja aloitamme naputtelun ohjauksessa.​​

Lyhyt historia EFT:stä

1980 lääkäri Roger Callahanilla oli asiakas Mary, jonka trauma esti häntä kohtaamasta vettä. Jo veden näkeminen vesilasissa aiheutti Marylla trauman laukeamisen. Mary oli kärsinyt vesipelosta koko hänen ikänsä. Kun mikään menetelmistä ei tuntunut auttavan, niin lääkäri pyysi naista naputtelemaan akupistettä silmän alapuolella, joka liittyy vatsaan. Muutaman minuutin naputtelun jälkeen veden ajattelemiseen liittynyt outo tunne hävisi. Hoidoin jälkeen Mary meni uima-altaan ääreen ja vesipelko oli poissa!

 

Tapahtumasta alkoi tutkimus- ja kehitystyö, jossa Stanfordin yliopiston insinööri Gary Graig on hyvin keskeisessä asemassa. Käytännössä Gary Craig kehitti yksinkertaisen kaavan, jolla kuka tahansa voi hoitaa itseään. Maailmalla on tehty hoitoja jo 1980-luvulta lähtien. Se on nopea ja tehokas tekniikka. Tappingia käytetään mm. Isossa Britaniassa eri sairaaloissa ja sen vaikutuksia on tutkittu paljon. 

Ajanvaraus

​​Kun olet tehnyt päätöksen saapua EFT istuntoon voit varata ajan kohdasta ajanvaraus. Jos haluat lisätietoa voit laittaa viestiä lomakkeella, puhelimitse 044 265 4154 tai WhatsApp +358 44 265 4154. Otan vastaan kotona omassa hoitohuoneessa. Asunnossa on eläinpölyä. Jos olet allerginen koirille tai kissoille on hyvä ottaa allergialääke ennen saappumista. Energiahoitoa teen ainoastaan paikan päällä.

Hinta

EFT 55€/60min​ (sis. alve 24%)

Mitä tarvitset mukaan hoitoon tullessasi 


Varaa itsellesi aikaa siten, ettei heti terapian jälkeen ole tiukkaa treeniä tai muuta vastaavaa. Näin saat hoidosta mahdollisimman hyvän ja mieluisan vaikutuksen. Muistathan juoda vettä, hypnoosin jälkeen voi aineenvaihdunta lähteä liikkeelle ja vesi tekee tällöin hyvää elimistölle. Tule hoitoon mukavissa vaatteissa, jotka eivät kiristä tai purista. Hypnoosissa ollaan paikallaan jonkin aikaa ja kovin tiukat vaatteet voivat tuntua epämiellyttäviltä. Jos pidät ajatuksesta, että varpaat pysyvät lämpimänä, suosittelen ottamaan mukaan villasukat. Minulta saat peiton päällesi, että voit rentoutua ja nauttia olostasi. ​Mikään näistä ei ole pakollista, mutta auttaa sinua nauttimaan hetkestä. 

 

Peruutus

 

Voit perua ajan ilmaiseksi 12h ennen hoitoaikaa. Peruutuksen voi tehdä ajanvarauksen kautta tai saamasi vahvistusmeilin kautta, josta valitset kohdan peruutus. Peruuta aika ajanvarauskalenterin kautta. 
HUOM! Jos peruutus tehdään alle 12 tunnin, veloitetaan varatun hoidon h
inta.'

HUOM! 

Jos sinulla on diagnosoitu saurauksia tai kiinteä hoitosuhde ja olet lääkärin hoidossa. Mitään lääkitystä ei saa lopettaa ilman lääkärin lupaa. Lääkitysten lopettamisesta tulee aina keskustella hoitavan lääkärin kanssa.

bottom of page