top of page
3444x551_Verkkosivujenkuva.jpg
980x300_rakastan.jpg
Relaxing Massage

Energiahoito

Kun olet tehnyt päätöksen saapua energiahoitoon voit varata ajan haluamallasi tavoin kohdasta ajanvaraus.  Otan vastaan kotona omassa hoitohuoneessa. Asunnossa on eläinpölyä. Jos olet allerginen koirille tai kissoille on hyvä ottaa allergialääke ennen saappumista. Energiahoitoa teen ainoastaan paikan päällä. Valitettavasti paikan päällä ei ole tiloja jossa mahdollinen saattaja voisi odottaa.

Kuinka monta kertaa?

 

Energiahoidon voi tehdä vain kerran tai useamman kerran, asiakkaan näin halutessa. 

Aika ja hinta

Hoito kestää 60min, hoidon hinta on 55€ (hinta sisältää alv 24%). Voit siirtyä varaukseen tästä 

Miten energiahoito tehdään

 

Asiakas rentoutuu hoitopöydällä tai tuolilla istuen. Pääasia että, olo tuntuu hyvältä. Moni haluaa viltin päälle, jotta olo tuntuu lämpöiseltä, turvalliselta ja rentoutuneelta. Pidän käsiä kiinni tai 10cm päässä asiakkaasta ja käy koko kehon läpi, hoitaen kehon eri osia. 

 

Mitä tarvitset mukaan, tullessasi hoitoon

 

Varaa itsellesi aikaa, ettei heti hoidon jälkeen ole kiireellistä aikataulua, näin annat itsellesi aikaa vielä kehon rentoutua ja nauttia hoidosta. Muistathan juoda vettä, hoito kiihdyttää usein aineenvaihduntaa, jolloin on hyvä muistaa tankata raikasta vettä. Pue yllesi mukavat vaatteet, ettei kiristä ja purista, villasukat on ihanat hoidon aikana, varsinkin jos herkästi palelet jaloista. ​Mikään näistä ei ole pakollista, mutta auttaa sinua nauttimaan hetkestä. 

Peruutus

 

Voit perua ajan ilmaiseksi 12h ennen hoitoaikaa. Peruutuksen voi tehdä sähköpostilla, soittamalla tai laittamalla WhatsApp viestin. HUOM! Jos peruutus tehdään alle 12 tunnin, veloitetaan varatun hoidon hinta.

HUOM! 

Jos sinulla on diagnosoitu saurauksia tai kiinteä hoitosuhde ja olet lääkärin hoidossa. Mitään lääkitystä ei saa lopettaa ilman lääkärin lupaa. Lääkitysten lopettamisesta tulee aina keskustella hoitavan lääkärin kanssa.

bottom of page